MKB Digitaal.nl en Joomla-website-hosting.nl helpen met upgraden verouderde en minder veilige Joomla 1.0 websites

Utrecht, 21 september 2011 – MKBdigitaal.nl en joomla-website-hosting.nl werken samen aan een initiatief om klanten met Joomla 1.0 website te helpen. Joomla is nog steeds het meest gebruikte en één van de meest efficiënte content management systemen. In 2006 is Joomla 1.0 verschenen, op dit moment is er versie 1.7. Veel zakelijke en particulieren klanten maken nog gebruik van het verouderde en veel minder veilige Joomla 1.0. Mkbdigitaal.nl biedt tot 50% korting op de upgrade en joomla-website-hosting.nl biedt geautomatiseerde Joomla installatie en makkelijk upgraden.

Veel particulieren en bedrijven maken steeds meer gebruik van een gratis open source systeem zoals Joomla. Het is goedkoop, makkelijk te bedienen en websites zien er goed uit. Zo vlak voor de krediet crisis zijn er in de goede jaren veel nieuwe websites gemaakt in Joomla 1.0. Bedrijven staan nog steeds op het internet daarmee. Content, dus de tekst en afbeeldingen, worden vaak wel bijgehouden, maar de website zelf niet. Joomla 1.0 kent veel meer veiligheid risico’s dan nieuwere versies. In een tijd waarin klanten en bezoekers veel waarde hechten aan veilige websites, is een vertrouwde omgeving belangrijk voor website bezoekers. Daarnaast is de techniek wat verouderd en zullen Joomla 1.0 websites niet goed meer werken op het internet omdat hosting aanbieders hun infrastructuur gaan veranderen. Dat heeft te maken met onder andere gebruik van de PHP scripttaal.

Het grootste voordeel voor Joomla 1.0 gebruikers bij een upgrade zit ‘m in veel meer mogelijkheden. Zaken zoals social media, websites die zich aanpassen aan mobiele apparaten zoals ipad, iphone en android kunnen niet of minder goed in Joomla 1.0.

MKBdigitaal biedt haar bestaande klanten en nieuwe klanten met een joomla 1.0 website tot 50% korting op het overzetten naar een nieuwere versie. Joomla-website-hosting.nl biedt klanten vertrouwde Joomla hosting aan waarbij klanten kunnen kiezen voor alle nieuwe beschikbare Joomla versies en het pakket automatisch wordt geïnstalleerd en opgewaardeerd! Ideaal voor klanten met nieuwe wensen of nieuwe websites. Het aanbod is beperkt geldig en gezien de enorme belangstelling worden klanten op basis van aanmelding behandeld.

Voor verdere informatie over de Joomla webdesign upgrade en Joomla hosting:

info@mkbdigitaal.nl

info@joomla-website-hosting.nl

Over mkbdigitaal.nl

Media Kwaliteit in Bedrijf (MKB) Digitaal heeft zich gespecialiseerd in Joomla Webdesign en hosting. Het bedrijf maakt websites die er goed uit zien en die er voor zorgen dat u meer klanten trekt. Het ontwikkeltraject is efficient en doordacht. MKB Digitaal biedt een slim totaal Joomla concept aan tegen één van de laagste prijzen van Europa en realiseert een premium ontwerp.

Over Joomla-website-hosting.nl

Joomla Website Hosting is de specialist in Joomla webhosting en Joomla templates in Nederland en België. Klanten kunnen er terecht voor uitstekende webhosting met Joomla gericht op particulieren, MKB en grotere ondernemingen. Met een Joomla webhosting pakket kan men snel en eenvoudig een mooie website maken.

————————————————————————-

Persinformatie:

www.creative-bytes.nl

partners@creative-bytes.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*