Nieuwe Focus ComfortZone keukenkraan van Hansgrohe biedt meer bewegingsvrijheid

, , ,

Om nog meer comfort en bewegingsvrijheid in de keuken te bieden, breidt douche- en kranenspecialist Hansgrohe het Focus assortiment uit met een nieuwe, verhoogde keukenmengkraan.

De hoge uitloop kan 360 graden worden gedraaid, waardoor de nieuwe Focus keukenmengkraan optimale bewegingsvrijheid biedt en het werken in de keuken prettiger maakt. Naar keuze kan de draaibaarheid van de uitloop worden ingesteld op 110, 150 of 360 graden. Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen zelfs grote vazen of pannen gemakkelijk worden gevuld. De vlakke greep kan dankzij zijn ergonomische vormgeving ook met natte handen eenvoudig worden bediend. Omdat in de moderne keuken steeds meer roestvrijstalen elementen worden toegepast, is de Focus keukenmengkraan zowel in chroom als rvs-look leverbaar. De Focus keukenmengkraan is hiermee een zeer praktische aanvulling op het huidige assortiment keukenmengkranen.

                                                                ***

 Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

                                                                  ***

 Meer informatie: Hansgrohe – Afd.Marketing – Tel. 075-6461400 – info@hansgrohe.nl – www.hansgrohe.nl

  Meer over Hansgrohe leest u op Facebook. http://www.facebook.com/Hansgrohe