Pallas Athena en Documentaal kondigen strategische samenwerking aan

Apeldoorn, 6 september 2011 – Documentaal,  leverancier van huisstijlautomatisering breidt haar portfolio uit met ModusOne, Pallas Athena’s Document Compositie oplossing. Zij gaat een strategisch samenwerkingsverband aan voor het aanbieden van één bedrijfsbreed document compositie platform.

 

Het combineert de kracht van persoonlijke klant benadering van Documentaal met de bewezen en flexibele Multi-channel Document Compositie omgeving van ModusOne. Dit biedt een werkelijk persoonlijke klant benadering met oplossingen die voldoen aan de zwaarste eisen op het gebied van wetgeving, compliance  en complexe bedrijfsprocessen. 

De strategische samenwerking  maakt het mogelijk om bedrijven te helpen hun effectiviteit en efficiency op het gebied van klantcommunicatie te vergroten, hun klantcontacten te verbeteren en een beter klantbehoud te realiseren.

Samenwerking Documentaal en Pallas Athena

“Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking. Met ModusOne beschikt Documentaal over één schaalbaar platform voor template beheer en de creatie van zowel interactieve, ad-hoc en batch documenten. In combinatie met de uitstekende en bewezen expertise die Documentaal heeft op het gebied van persoonlijke huisstijl biedt dit hun bestaande en toekomstige klanten een groot voordeel”  aldus René van Koppen, Strategisch Account Director Pallas Athena.

Met deze samenwerking biedt Documentaal één volledige en geïntegreerde oplossing voor haar klanten, voor het eenvoudig maken van kwalitatief hoogwaardige documenten, van enkelvoudig tot en met grote batches. De gebruiker is voortaan in staat snel en eenvoudig zowel simpele als complexe documenten zelf te creëren, wat veel tijd en kosten bespaart. Daarnaast ontvangt de klant relevante en gepersonaliseerde documenten – dit is een zeer belangrijk punt de in de huidige markt” aldus Reinoud Wouters, partner in Documentaal.

Modus One: Document Compositie software

ModusOne meet zich met andere producten op dit gebied. Klanten zoals Volkswagen groep, UWV, Infineon, LandesBank Berlin, Cendris/TNT, en AMC gebruiken het in hun dagelijkse processen. ModusOne is als geen ander in staat om naast het maken van grote aantallen documenten ook de eindgebruikers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen bij het maken van brieven, rapporten en andere bedrijfscorrespondentie.

Over Documentaal

Documentaal, opgericht in 1995, behoort tot de top 3 van de huisstijlautomatiseerders in Nederland. Met vernieuwende software, services en oplossingen op het gebied van documenten en taal zorgt Documentaal ervoor dat haar klanten zo goed mogelijk kunnen werken en presteren.

In Nederland werken meer dan 200 organisaties met de Documentaal dStyle document creatie software.

Over Pallas Athena

Al meer dan veertien jaar levert Pallas Athena innovatieve software voor BPM en begeleidt organisaties bij het inrichten en invoeren ervan. Met BPMone van Pallas Athena en meer dan honderd ervaren BPM-professionals biedt Pallas Athena de meest hoogwaardige combinatie van

BPM-software en -diensten die op de markt te verkrijgen is.

In Nederland werken ruim 500 organisaties, zoals de Gemeente Utrecht, de Gemeente Amsterdam, UVW, de Provincie Noord Brabant, Ministerie van Justitie, ING, AEGON , Cendris, e.a. met de software van Pallas Athena. Het van origine Nederlandse bedrijf werkt in meer dan 30 landen, met meer dan 1700 klantorganisaties wereldwijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*