Technische Unie lanceert nieuwe website: www.installatielogistiek.nl

Met de lancering van de nieuwe website www.installatielogistiek.nl deelt Technische Unie vanaf vandaag haar verfijnde en voor velen nieuwe dienstverlening die onder de naam Installatielogistiek in de markt wordt gezet.

Efficiëntie en effectiviteit zijn binnen installatieprocessen van groot belang. Naast de bestaande dienstverlening biedt Technische Unie ook logistiek maatwerk. Met Installatielogistiek worden logistieke diensten geboden die het installatieproces zelfs tot op de werkplek ondersteunen, specifiek afgestemd op de wensen van de klant. Producten worden compleet, op het juiste tijdstip én op de juiste plaats geleverd zodat veel besparingen zijn te realiseren bij zowel reguliere processen als bij specifieke projecten (groot en klein).

Installatielogistiek bestaat uit vier logistieke modules: leveren op maat, inzet van een logistieke medewerker, magazijninrichting en beheer (schappenplannen) en hulpmiddelen. Voor bijna iedere vraag is een installatielogistieke oplossing voorhanden die ervoor zorgt dat installateurs worden ontzien van bijzaken zoals het aanvoeren van producten. Op deze manier houden klanten meer tijd over, zijn er minder faalkosten en kunnen klanten zich blijven concentreren op hun installatiewerkzaamheden.

Met Installatielogistiek biedt Technische Unie een hulpmiddel dat leidt tot meer efficiency, minder onnodige transacties en dus minder CO2-uitstoot. Belangrijke onderdelen van de CO2-prestatieladder die in de installatiebranche steeds vaker gebruikt wordt als hulpmiddel bij aanbestedingsprocedures en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en waarvoor Technische Unie zich heeft gecertificeerd voor niveau 3. Daarnaast past Installatielogistiek uitstekend binnen de doelstelling van Technische Unie om de CO2-uitstoot van haar onderneming in 2015 met tien procent te reduceren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*