Technische Unie organiseert Week van de Zorg: 19 t/m 23 september

De komende jaren neemt de vraag naar comfortabele en veilige huisvesting sterk toe als gevolg van de vergrijzing. Voor installateurs betekent dit interessante kansen, met name op het gebied van woningaanpassingen (levensloopbestendig wonen). Ook bij zorginstellingen krijgt deze woonfunctie steeds meer aandacht. Zowel bij het onderhoud, de renovatie als bij de ontwikkeling van gebouwen streven instellingen in toenemende mate naar een optimale combinatie van zorg en wonen.

Technische Unie wil haar klanten graag helpen om deze kansen te benutten. Speciaal daarvoor organiseert zij van 19 t/m 23 september de Week van de Zorg. Technische Unie heeft alle producten in huis om de zorgmarkt te bedienen. Van aangepast sanitair tot op afstand bedienbare klimaatregeling, van legionellabeheersing tot domotica, van producten tot advies. Het uitgebreide assortiment zorgproducten is overzichtelijk gecombineerd in een speciale catalogus Zorg, die in september wordt verspreid.

Maar er is meer. Klanten van Technische Unie ontvangen in de Week van de Zorg onder meer een Technoscoop Zorg Special en ook op de website en in de servicecentra van Technische Unie is er veel aandacht voor dit onderwerp. Zo zijn er bijzondere acties en kunnen klanten dagelijks prijzen winnen bij aankoop van geselecteerde zorgproducten.
Daarnaast organiseert Technische Unie speciale lezingen over de kansen die de zorgmarkt biedt. Hierin wordt onder meer het Zorgmodel van UNETO-VNI toegelicht. Immers, bij zorgwoningen is een integrale aanpak vanuit de wensen van de gebruiker cruciaal.

Voor meer informatie over de Week van de Zorg of over Technische Unie, kijk op www.technischeunie.com/zorg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*