Vaktraining EPDM Brandloos Dakdekken volgens Klussenier groot succes!

De organisatie achter De Klussenier werd overstelpt door de vele aanmeldingen en positieve reacties op de oproep om deel te nemen aan de EPDM training. De EPDM training vond plaats op donderdag 22 september in het PontMeyer filiaal te Utrecht. De deelnemende Klusseniers waren erg tevreden over de kwaliteit van de training met name over het praktijkgedeelte. PontMeyer Utrecht was een goede gastheer de ontvangst was hartelijk en de lunch was goed verzorgd.

EPDM is een rubberproduct van hoge kwaliteit. Het is een 1-laags dakbedekking dat volledig brandloos wordt gelegd. RubberCover is een daksysteem dat ontwikkeld is door Firestone en is specifiek gericht op de kleine dakdekker, zzp’er, aannemer en De Klussenier. Deze nieuwe manier van dakdekken is een waardevolle vervanging op de oude methode. Niet alleen is deze manier van dakdekken makkelijk om in de praktijk te brengen maar er zijn ook geen tot weinig risico’s aan verbonden. Dit heeft weer tot gevolg dat de verzekeringspremie een stuk lager is en daar profiteert de klant van omdat de kosten niet worden doorberekend in de offerte.

De opleiding bestaat uit een klein gedeelte theorie en een praktijk gedeelte. Het praktijk gedeelte wordt verzorgd door de deskundige demonstrateur van Mawipex. De demonstrateur neemt de deelnemers mee in de praktische toepassingen voor een optimaal en snel resultaat op het dak.

Veelzijdig vakmanschap is een vereiste om je eigen klussenbedrijf te starten onder de vlag van De Klussenier. De klant verwacht van een Klussenier dat hij een hele verbouwing kan regelen van aanvraag tot oplevering. Tevens verwacht de klant ook deskundig advies van De Klussenier. Om op de hoogte te blijven van de laatste productontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden biedt de organisatie achter De Klusseniers vaktrainingen aan. De EPDM training is hier een goed voorbeeld van. Veel Klusseniers zijn ook erkend Velux installateur of Isover Isolatie specialist. Zo kan De Klussenier de klant altijd optimaal adviseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*