Stormloop op wintersport vakantie

Volgens de Nederlandse skivereniging lopen de meeste Nederlanders inmiddels wel warm voor de wintersport, mede door de slechte zomer van dit jaar. De sneeuwvakantie maakt gegarandeerd haar comeback, nu de Alpen door een sneeuwval tot in de dalen helemaal wit is van alle sneeuw. In Nederland zijn er meer dan een miljoen wintersporters. Zij weten als geen ander wat een wintersport vakantie kost in vergelijking met een zonvakantie.

Ook laat de vereniging weten dat de wintersport vakantie bijna geen last heeft van de economische recessie. De wintersport liefhebber is druk bezig met de laatste boekingen en voorbereidingen voor een wintersport vakantie. De meeste wintervakantie liefhebbers boeken een wintersport Frankrijk en huren een wintersport chalet. Wel of geen economische crisis, de wintersport liefhebber boekt ondanks alles toch gewoon zijn of haar ski- of wintersportvakantie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*