Vele diverse mogelijkheden met een foto op canvas

Als je kiest om een bepaalde memorabele situatie te vereeuwigen en de foto in kwestie op canvas of doek wilt zetten om aan je naasten en kennissen te kunnen tentoonstellen, zijn er vele wijze waarop de foto op canvas gepresenteerd kan worden. In het onderstaande wordt er nog verder uitgebreid in gegaan op verschillende aspecten omtrent een foto op canvas.

Foto momenten

Tegenwoordig neemt men van allerlei momenten of gebeurtenissen een foto om een bepaalde situatie of omgeving vast te leggen. Vanwege de technologische trends en ontwikkelingen aangaande  foto camera’s en mobiele telefonie die hedendaags tevens over hoogstaande en kwalitatieve camera functionaliteiten beschikken.

Dit zorgt ervoor dat de drempel laag is om een foto te nemen waardoor men niet meer alleen een foto neemt van een gedenkwaardige moment maar ook alledaagse situaties die zeer mooi ogen op een foto.

Er zijn situaties die men vastlegt op een foto die meer als een plek op een geheugenkaart verdienen maar juist in je huiskamer of in je slaapkamer thuis horen. Denk aan familie foto’s, een verjaardag, een geboorte of een memorabele vakantie. Zulke gebeurtenissen zijn perfect  om vereeuwigt te worden als een foto op canvas omdat het meer is als een standaard foto en ook vele malen langer meegaat.

Soorten weergaven

Wanneer men ervoor kiest om een canvas foto te zetten kan men ook kiezen tussen vele verschillende soorten weergaven hiervan oftewel foto effecten. Hierbij moet men kijken naar persoonlijke smaak en uiteraard de karakter va n de foto.

De onderstaande effecten zijn mogelijk voor een foto op canvas:

  1. Geen effect; Bij deze gangbare optie vindt er geen verwerking of wijziging naast het optimaliseren van de betreffende foto op canvas plaats. Wel worden er afmetingen gevraagd gedurende het bestelproces.
  2. Collage foto; Met maximaal 16 foto’s wordt er een collage foto op canvas gecreëerd waarbij er eerst een voorbeeld per e-mail wordt gestuurd voor een impressie.
  3. Pop-art; Met deze stijl  zal je foto op canvas lijken op de bekende Andy Warhol schilderijen die al gemaakt zijn van Marilyn Monroe, Jackie Kennedy en nog veel meer beroemheden.
  4. Kleur accenten; Hierbij wordt een foto zwart wit gemaakt waarbij enkele onderdelen van de foto aan kleuraccenten wordt onderworpen. Er wordt ook hierbij een voorbeeld gestuurd per e-mail waarbij je goedkeuring of eventuele aanpassingen kan doorgeven.
  5. Mozaïek;  Er worden meer dan duizend verscheidene mozaïek foto’s gemaakt dat een geheel vormen van de ingestuurde foto. Het minimum aan foto’s dat men hier mee aanlevert is 1500 aantal foto’s. Hierbij geldt hoe meer foto’s er toegestuurd worden hoe beter het resultaat.
  6. 2,3 of 4 luik; Dit effect biedt uitkomst voor lange of brede foto’s die op een mooie manier gepresenteerd kunnen worden.
  7. Zwart/wit; Met een ingezonden kleuren foto kan men door middel van een zwart/wit filter elke foto een zwart/wit effect meegegeven wat het een tijdloze uitstraling geeft.
  8. Sepia; Hetzelfde geldt voor een sepia effect. Dit is een goudgele tint die over de foto heen gaat en een klassieke uitstraling geeft.

Foto op canvas

Canvas Store heeft al meer dan 50.000 canvas doeken verkocht en is hiermee een van de marktleiders op het gebied van canvasdoeken in Nederland. Daarnaast is Canvas Store lid van de organisatie Thuiswinkel waarborg en tot tweemaal toe genoteerd als beste online webwinkel. Op de website treft men ook vele reacties van tevreden klanten inclusief de afbeelding van het aangekochte canvas.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*