XTENEX VETERS: NOOIT MEER STRIKKEN LEVERT TIJDWINST OP BIJ DUATLON EN TRIALTON

, ,

Triatleet Jan Frodeno won er in 2008 al een gouden plak mee op de Olympische Zomerspelen in Beijing. We hebben het over de Xtenex veters, gemaakt van elastiek. Eenmalig de veters in je schoenen doen resulteert in: snel wisselen van fietsschoenen naar hardloopschoenen,  geen veters die los gaan, de schoenen gaan nooit knellen en, niet geheel onbelangrijk, nooit meer opnieuw strikken! Nu is er www.elastiekeveter.nl, Nederlands eerste webwinkel gespecialiseerd in Xtenex veters.

Of je nu deelneemt aan duatlon, triatlon of hardlopen, de Xtenex veters zijn voor bijna elke sport te gebruiken. Door de verdikkingen in de veter blijft deze achter de nestels hangen van de schoen. Op deze mannier kan de spanning per segment van de schoen aangepast worden. Ideaal voor mensen met bijvoorbeeld smalle enkels of een hoge wreef.

Elastiekeveter.nl richt zich geheel op het merk Xtenex. Naast de Xtenex X300, die geschikt is voor de sporters, is er ook de Xtenex X100. De X100, de dunne varriant van de X300, is geschikt voor in de herenschoen doordat deze dunne varriant door de kleine nestels van de herenschoen passen. Beschikbaar in 50 cm en 75 cm zodat ze in elke schoen passen. De veters zijn beschikbaar in 6 verschillende kleuren en allen uit voorraad leverbaar.

Jeroen Dolstra, 25 jaar oud, en student aan de opleiding Small Business en Retail Management te Haarlem heeft deze webwinkel opgezet. Jeroen: “Ik weet dat het product succesvol is in veel landen, maar nog niet in Nederland. Ik zie het als een uitdaging om als startende ondernemer van dit product, middels een webwinkel, een succes te maken”.

Elastiekeveter.nl biedt diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, PayPal en overboeking. Daarnaast worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden, u heeft uw bestelling dus zeer snel in huis.

Noot voor redactie:

Wilt u meer informatie over Elastiekeveter.nl of bent u op zoek naar ander en/of hoger resolutie fotomateriaal, aarzel dan niet contact met ons op te nemen:

Contactpersoon: Jeroen Dolstra / info@elastiekeveter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*