crisis raakt kantoormeubilair

De crisis eist zijn tol en overal wordt het mes gezet in de diverse budgetten. Ook in de branche van de kantoorinrichting vallen harde klappen. Veelal worden bureaustoelen en kasten opgelapt om zo een besparing te realiseren. Echter doet dit ook veel af aan de uitstraling van het bedrijf.

Er zijn echter ook mogelijkheden om nieuwe spullen aan te schaffen die niet veel hoeven te kosten. Moonen kantoormeubelen heeft flink wat bureaus, vergadertafels, kantoorkasten, vergaderstoelen en ergonomisch bureaustoelen definitief in prijs verlaagd. Er wordt tijd gemaakt om te luisteren naar Uw vragen om zo onze kennis te koppelen aan Uw wensen.

Op ergonomie zou U eigenlijk niet moeten besparen. Als immers de werknemer lichamelijke problemen krijgt worden de kosten vele malen hoger als 1x een aanschaf van een goede bureaustoel of werkplek. Wel is het zo dat ook goed materiaal niet duur hoeft te zijn en wij nodigen U dan ook graag uit een kijkje te nemen in de duidelijke webshop waar alle info zonder in te loggen beschikbaar is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*