Ex-inbreker als input voor verbeterde beveiliging

, ,

Beveiligingsbedrijven proberen in de huidige concurrerende markt zich te onderscheiden door op maat gemaakte beveiliging aan te bieden. Men heeft niets aan een inbraaksysteem wat niet werkt en door kwaliteit te leveren proberen beveiligingsbedrijven klanten langer aan zich te binden.

Momenteel nemen veel beveiligingsbedrijven de ervaringen en adviezen van ex-inbrekers mee in hun manier van beveiligen. Op die manier kan de best mogelijke inbraakpreventie worden gerealiseerd. Ex-inbrekers herkennen als geen ander de zwakke plekken in een beveiliging. Daarnaast weten zij precies waar inbrekers op letten als ze een slachtoffer uitzoeken.

De voordelen van het gebruik van deze expertise heeft niet alleen directe positieve gevolgen voor de klant, ook direct merkt de klant de positieve bijdrage van de ex-inbrekers. Er wordt namelijk eerder een Politiekeurmerk Veilig Wonen vergeven en verzekeraars erkennen de methode ook waardoor zij fikse kortingen geven op verzekeringspremies wanneer gebruik wordt gemaakt van de inbraakpreventie methodes van deze beveiligingsbedrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*