Groei en ontwikkeling voor iedereen op Ontwikkeljeverder.nl!

, ,

Ontwikkeljeverder.nl biedt concrete tips en hoogwaardige inhoud voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor professionals. Geschreven door professionals. Een steeds groeiende kennisbank voor mensen die zich willen ontwikkelen. En een podium voor ontwikkelprofessionals die hun passie, kennis en expertise delen met de wereld. En daarmee bouwen aan hun bekendheid en autoriteit in het vak.

Voor ‘groeizoekers’

Iedereen wil zich ontwikkelen in zijn professie. En wil groeien als persoon. De vele onderzoeken zijn hier heel duidelijk over. ‘Ontwikkelen’ staat steevast in de top 3 van belangrijkste aspecten van het werk. En bijna altijd boven ‘salaris’. Zelfs in crisistijd.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling is dus belangrijk voor mensen. Ook nu. En dus zoeken mensen actief naar mogelijkheden om te leren en te groeien. En naar relevante informatie. Content die ze een stap verder helpt in die ontwikkeling. Concrete tips en handzame tools.

Maar, waar vind je die informatie? Gebundeld, compact, to the point: en toch met genoeg inhoud om er werkelijk toe te doen. Met de nodige diepgang. Leesbaar, gemakkelijk toegankelijk. Slechts één of twee klikken verwijderd?

Ontwikkeljeverder.nl

Ontwikkeljeverder.nl wil hiervoor een oplossing bieden. Een plek waar de steeds groeiende kennisbank de relevante, hoogwaardige inhoud biedt die de ‘groeizoeker’ zoekt.

Je vindt er informatie in de vorm van artikelen, zelftesten, ebooks, audiodownloads, video’s, boekrecensies en nog veel meer.

Geschreven door professionele ‘groeibieders’. Specialisten in hun vakgebied.

Voor ‘groeibieders’

Want terwijl iedereen overal zoekt naar relevante content, beschikken duizenden leerprofessionals, trainers en coaches in Nederland intussen samen over een onuitputtelijke bron van kennis.

Eindeloos veel relevante tips, tools, concepten en technieken zitten tussen hun oren. Informatie die zij natuurlijk delen in hun werk, maar die helaas niet zomaar voor iedereen vindbaar of toegankelijk is. En ook op internet alleen heel gefragmenteerd beschikbaar is.

Terwijl juist het breder delen van de eigen kennis de autoriteit van de professional in zijn vakgebied kan onderstrepen. Kan helpen om zijn ‘personal brand‘ beter neer te zetten.

Ontwikkeljeverder.nl wil ook hiervoor een oplossing zijn. Door een podium te bieden voor groeiprofessionals. Een platform waar professionals kennis delen, op elkaar voortborduren en zich ontwikkelen door anderen te helpen ontwikkelen.

Ontwikkeljeverder.nl wil dus een ontmoetingsplaats zijn voor ‘groeizoeker’ én ‘groeibieder’. Een platform voor professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Arjan Lautenbach

Arjan Lautenbach is initiatiefnemer van Ontwikkeljeverder.nl. Al jaren is hij actief als trainer, coach en organisatie-ontwikkelaar.

Onlangs bracht hij het ebook “Slimmer Onderhandelen Meer Resultaat” uit welke tevens op de site zonder kosten te downloaden is.

Meer informatie vind je op: Ontwikkeljeverder.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*