Het spannende nieuwe winterprogramma van Gayaway.nl

Gayaway.nl, directseller en marktleider op het gebied van reizen voor de Homo en Lesbische reiziger in Nederland, presenteert haar nieuwe aanbod voor najaar en winter 2011/2012. Deze winter komt Gayaway.nl met een meer afwisselend aanbod van reizen en vakanties. Bovendien wordt de klanten van Gayaway.nl ook komende winter weer de mogelijkheid geboden, om vanaf verschillende regionale luchthavens in Nederland, België en Duitsland te vliegen

Rondreis Thailand
Voor winter 2011/2012 heeft Gayaway.nl een speciale rondreis samengesteld exclusief voor mannen en vrouwen. Naast de bekende bezienswaardigheden, komt ook befaamde gay nightlife aan bod. Bovendien kunt u zichzelf blijven, want de rondreis is exclusief voor de moderne gayman of Lesbische reiziger. Ook voor vrouwen is een speciale rondreis samengesteld, waarbij er diverse activiteiten specifiek voor vrouwen zijn opgenomen in het programma. Wij verblijven in gay only of gay friendly hotels. Onze groepsreizen zijn al vanaf 6 personen. U kunt ook natuurlijk deze rondreis individueel maken.

Duiken in Dahab
Wederom is Dahab opgenomen in het aanbod, mede door het grote succes in de zomer 2011. Onze gayfriendly hotels en duikorganisatie staan garant voor een relaxte (duik)vakantie. Het aanbod aan gayfriendly hotels is uitgebreid met enkele hotels, uniek op de Nederlandse markt.

Gaycruises
Deze vormen als een belangrijk onderdeel van het complete winteraanbod. De klanten van Gayaway.nl hebben een keuze uit maar liefst 5 gay only cruises in de Caribbean. Niet alleen voor mannen, maar Gayaway.nl heeft ook speciaal voor de Lesbische reiziger een ‘women only’ cruise ingekocht.

Gay only hotels
Als Gayreizen specialist blijft Gayaway.nl zoeken naar unieke hotels. Het gevolg van deze zoektocht zijn diverse hotels in Mexico, Curaçao, Aruba, en Tel Aviv ingekocht.

Kort samengevat
• Het assortiment van gay friendly en gay only accommodaties is aanzienlijk uitgebreid en de prijzen zijn scherp!
• De luxueuze gay cruises, zowel in Europa als het Caribische gebied, al te boeken voor 2012.
• Thailand: een onvergetelijke rondreis; gay friendly verblijven zijn ook los boekbaar
• Nederlandse Antillen: gay friendly en gay only accommodaties op Aruba en Curaçao. Pure kwaliteit, geen massa hotels.
• Ook Mexico is toegevoegd aan ons pakket met diverse gay only hotels.
• de succes bestemmingen,  Dahab, Egypte (zeer populair bij dames), Gran Canaria (gay only) en Jordanië: check de winterprijzen!
• Interessante stedentrips naar Barcelona, Tel Aviv en Berlijn: natuurlijk gay only!

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Nadere informatie kan worden verkregen bij Erica Dankmeijer, bereikbaar via telefoon 030-605 18 26 of per email info@gayaway.nl. Kijk ook op onze website www.gayaway.nl, twitter (@gayawayNL) of Facebook.
Lid van SGR, Calamiteitenfonds en IGLTA.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*