Tussen de weeën door, de hond uitlaten en de kat eten geven.

, , , ,

Huizen, 4 oktober 2011-FranciscusConcern is een individuele hondenuitlaat –en ad hoc (huis)dierverzorgingservice. De focus ligt op het gebied van flexibiliteit en het anticiperen op de verzoeken van de opdrachtgevers die op korte termijn, soms zelfs een uur van te voren, ineens hulp nodig hebben bij de verzorging van hun (huis)dier(en). Bijvoorbeeld door vertraging in het verkeer, een ziekenhuisopname of gevaarlijke weersomstandigheden, zoals gladheid.
Zo heeft FranciscusConcern in het verleden al eens stand-by gestaan voor het uitlaten van honden ten tijde van een bevalling en een suikerkat op vaste tijden eten gegeven en insuline ingespoten.
FranciscusConcern is actief in de Gooi en Vechtstreek, Amsterdam en Utrecht. De komende jaren gaan we ons meer richten op het uitbreiden van onze service door heel Nederland.

(Huis)dieren zijn net als kinderen een hele verantwoordelijkheid. Daar moet goed voor gezorgd worden. Maar soms komen we in tijdnood of gebeurt er iets in ons leven waardoor we (tijdelijk) niet meer voor ze kunnen zorgen. Door privé omstandigheden, ziekte of omdat we een baan hebben met onregelmatige werktijden en werklocaties. En wie zorgt er dan voor de (huis)dier(en)?
Er zijn veel dierenliefhebbers in ieders omgeving. En mensen die graag iets voor een ander doen. Dit kunnen mensen uit de buurt zijn die tijdelijk zonder werk zitten, maar toch bezig willen blijven, studenten of het gepensioneerde echtpaar op de hoek. Maar we leven ook in een tijd van financiële onzekerheid waardoor men een dergelijke vriendendienst liever volbrengt als daar iets tegenover staat. En dat is nou net waar de hondenriem knelt, het vragen of aanbieden van een financiële vergoeding voor de geleverde vriendendienst. FranciscusConcern biedt de oplossing door op te treden als een tussenpersoon/bemiddelaar, zodat eventuele lastige gesprekken over vergoedingen voorkomen worden.
De naam FranciscusConcern is afgeleid van Franciscus van Assisi, een heilige die zich inzette voor arme, zieke mensen en dieren. Franciscus van Assisi stierf op 4 oktober, de dag die nu bekend staat als Werelddierendag.-

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sterna Grasman, eigenaresse van FranciscusConcern of de website raadplegen, www.sternconcern.nl.
Tel. 06-29530417 (elke dag van 10.00 tot 17.00.)
E-mail: franciscusconcern@sternconcern.nl
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/sternconcern

‘’Flexibiliteit, service en vertrouwen, zijn elementen waar men in deze drukke, stressvolle tijden grote behoefte aan heeft.’’

Sterna Grasman is met haar bedrijf SternConcern sinds 2008 actief op het gebied van bemiddeling in het huisoppassen tijdens vakantie en zakenreizen.
Op 4 oktober 2010 startte ze haar tweede bedrijf FranciscusConcern, de individuele hondenuitlaat –en ad hoc (huis)dierverzorgingservice, opererend als apart onderdeel binnen SternConcern.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*