Je eigen ontworpen geboortekaartje laten drukken

Je eigen ontworpen geboortekaartje laten drukken

Als je artistiek bent, dan houdt niets je tegen om familie en vrienden te verrassen met zelf ontworpen geboortekaartjes. Het makkelijkste doe je dat op het internet. Vanuit je huiskamer. Schrijf tijdens je zwangerschap al je leuke ideeën voor je eigen unieke kaartje op en ga internetshoppen om te zien welke bij jou past. Niets gevonden? En ben je handig met Photoshop of andere fotobewerkingsprogramma’s? Of vind je het gewoon leuk om het allemaal zelf te doen? Dan kun je je eigen ontwerp uploaden en laten afdrukken bij Baby-cards.nl.

Conceptkaart
Zwangere vrouwen surfen naar de website van Baby-cards.nl wanneer het hen uitkomt en werken regelmatig aan een concept voor de geboortekaartjes totdat ze besluiten, voor of na de geboorte, de kaartjes daadwerkelijk te bestellen. Bestellen voor de geboorte werkt gemakkelijk bij Baby-cards.nl. Maar sommige aanstaande ouders wachten er liever mee tot na de geboorte. Het is in ieder geval handig om tijdens de zwangerschap het geboortekaartje al gereed te zetten staan in de account op Baby-cards.nl. Je weet maar nooit wanneer baby komt!

Informeer naar de mogelijkheden
Het team van Baby-cards.nl is op werktijden beschikbaar via mail en telefoon om antwoorden te geven op vragen. Veel aanstaande ouders vinden het leuk om zelf thuis op de computer een eigen ontwerp te maken en die af te laten drukken. Dat kan prima. Baby-cards.nl geeft graag tips en denkt graag mee. En leuk om te weten: een eigen ontwerp afdrukken is net zo goedkoop.

geboortekaartjes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*