MannenNu: vooral mannenmode

Web-Impact verwelkomt de online retailer MannenNu.nl in haar port folio. MannenNu.nl is sinds augustus haar opmars begonnen om dé toonaangevend Nederlandse webwinkel te worden voor mannenmode.

MannenNu biedt u mannenmode; alleen maar mannenmode. Maar dan wél exclusieve en kwalitatieve mannenmode die u als Nederlander maar al te graag zou willen hebben. En die merken waar u als Nederlandse consument vertrouwd mee bent.

Naast de basics (sokken en boxershorts) kunt u bij MannenNu.nl terecht voor verschillende accessoires: riemen, dassen, mutsen, etcetera.

MannenNu doet er alles aan om het online vinden en bestellen van jouw mannenmode zo makkelijk mogelijk te maken. We doen dit door zo helder mogelijk te communiceren en je van alles op de hoogte te houden. MannenNu helpt je uiteraard graag bij de zoektocht naar jouw perfecte basics. Dus geen onaangename verrassingen of addertjes onder het gras; daar houden ze bij MannenNu niet van.

Het werd hoog tijd voor een formule-overstijgend aanbod aan bekende mannenmode. MannenNu dus! Zie ook hun schitterende website over mannenmode: MannenNu.nl.

Over Web-Impact

Internet marketing specialist Web-Impact biedt ondersteuning aan retailers die een online doorstart willen maken. Web-impact levert de praktische kennis zodat u zeker bent van uw zaak. Nieuwsgierig? Laat hier uw gegevens achter voor een gratis inhoudelijke kennismaking.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*