KSD introduceerde Viper Software op Performa 2011

,

Op 12 en 13 oktober was KSD aanwezig op Performa 2011 om Viper te presenteren. Viper is de nieuwe naam in Nederland voor HRM software op het gebied van ontwikkelen en opleiden van mensen.

Viper biedt software oplossingen voor grote en kleine organisaties en kent een unieke procesbenadering. Niet de software, maar de bestaande bedrijfsprocessen zijn het uitgangspunt.

Viper software oplossingen

Viper biedt vier verschillende software oplossingen aan, geschikt voor uiteenlopende processen in een organisatie: Talent Management Software biedt ondersteuning voor het beheren, ontwikkelen en monitoren van de talenten in een organisatie; Opleidingssoftware biedt ondersteuning voor de primaire processen van een (intern) opleidingsinstituut; Examen Administratie is specifiek voor alle processen van exameninstituten en E-Learning is een totaaloplossing voor blended learning.

Grootste HRM vakevenement

Performa is het grootste vakevenement op het gebied van HRM in de Benelux en wordt georganiseerd in samenwerking met vrijwel alle HR-gerelateerde beroeps- en brancheorganisaties. Het evenement is een combinatie van een beurs, workshops, masterclasses en congressen. Diverse HRM professionals en HRD professionals bezoeken de beurs om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen, kennis te maken met nieuwe diensten en producten en om inzicht te krijgen in de beloning en waardering van HR-professionals. Performa 2011 is de perfecte plek om tientallen nieuwe vakgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en bestaande relaties nieuw leven in te blazen.

Bezoek voor meer informatie over Performa 2011 www.performa.nl

Bezoek voor meer informatie over Viper www.vipersoftware.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*