Lama Forecasting lanceert unieke beursanalyse dienst voor traders en daytraders op de S&P 500 en AEX index

Amsterdam, New York, oktober 2011 – Met de introductie van de website http://www.lamaforecasting.com is een unieke vorm van dienstverlening gestart. “Lama Forecasting voorspelt voor traders en daytraders op welke dag en zelfs wanneer binnen een dag de koers draait. Zij geven traders en daytraders daarmee het voordeel dat nodig is om structureel goede beleggingsresultaten te halen” volgens Peter Lama.

Lama Forecasting is een fris en nieuw bedrijf, opgezet door de ervaren analisten Peter en Leo Lama. Zij gebruiken onconventionele technieken en methodieken en behalen daarmee goede resultaten. Met grote accuratesse voorspellen zij van tevoren wanneer de koers van AEX index en SP500 gaat draaien. Beleggers kunnen deze beursanalyse afnemen middels een abonnement.

Unieke intraday analyse van de S&P 500 en AEX

De klanten van Lama Forecasting ontvangen elke dag, voordat de handel start, een analyse waarin de tijdszones staan waarbinnen de kans groot is dat de koers gaat draaien. Tevens ontvangen de klanten prijsniveaus die voor steun en weerstand zorgen. Deze dienst omvat de SP500 e-mini futures en de AEX-index.

Accurate dagelijkse dienstverlening voor de S&P 500 en AEX

Aan het begin van elke maand ontvangen klanten een overzicht van de dagen waarop Lama Forecasting verwacht dat de koers gaat draaien. Klanten ontvangen daarnaast een uitgebreide analyse. In deze analyse worden de draaidagen verder uitgewerkt op basis van cyclische analyse en geometrie met het doel om middellange trendbewegingen te voorspellen. Om de kwaliteit van de voorspelling zo hoog mogelijk te houden, maakt Lama Forecasting elk weekend een update.

“Wij zijn er zeker van dat onze resultaten beleggers en handelaren zal overtuigen.“ zegt Peter Lama vol overtuiging.

Meer informatie

Lama Forecasting
Peter en Leo Lama

e-mail: info@lamaforecasting.com

website: www.lamaforecasting.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*