Lukt het afvallen niet, weinig energie of geen verbetering van je sportprestaties? Check je hormoonbalans!

, , ,

Vet verliezen op je probleemzones? Je vitaler voelen? Iedereen wil wel een verbetering van zijn of haar gezondheid, zich fitter voelen en vetmassa verliezen op bepaalde plekken. Vaak wordt er naar een dieet gezocht, dat dikwijls helaas maar tijdelijk gewichtsverlies geeft en bovendien een hongergevoel en futloosheid als gevolg heeft. Heb je ook alles al geprobeerd, maar werkte het eigenlijk averechts? Zou het niet veel beter zijn om met normale en smaakvolle voeding op een duurzame manier aan je gezondheid te werken en hierdoor het lichaam te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd?

hormoonbalans

hormoonbalans

Een goede hormoonhuishouding is hierin heel erg belangrijk. Hormoonbalans diëten zijn niet voor niets hot! Je kunt tegenwoordig geen tijdschrift meer openslaan waarin niet wordt geschreven over hormoonbalans. Wanneer je hormonen goed in balans zijn, is het lichaam in staat alle lichaamsprocessen goed aan te sturen. Dit heeft direct effect: je zult merken dat je barst van de energie, je tevreden bent met je lijf, je goed presteert in je werk en je relaties goed lopen. Wanneer je hormonen niet in balans zijn, kan dat overgewicht, een verminderd energieniveau, slechte eetlust en een slechtere algehele gezondheid tot gevolg hebben.

Gelukkig is er sinds kort een revolutionaire methode, genaamd Personal Hormonal Profiling. Deze methode geeft je op eenvoudige wijze inzicht of er een disbalans in de hormoonhuishouding plaatsvindt. In het geval van een disbalans, kan deze door middel van fysieke training, aanpassing van het voedingspatroon en lifestyle en gebruik van natuurlijk kruiden, vitaminen en mineralen weer in balans komen.

Fitsmart personal training is dé expert in Nijmegen en omstreken op het gebied van training, voeding en lifestyle. Wil je meer informatie over Personal Hormonal Profiling, kijk dan eens op www.fitsmart.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*