Nieuw landelijk netwerk Fysiotherapeuten

Sinds 1 september is het nieuwe landelijke netwerk voor fysiotherapeuten gestart: 0800 Fysiotherapie. Het doel van het netwerk is om het voor de consument makkelijker te maken om een fysiotherapeut te bereiken. Er kan makkelijk en gratis 0800-3974684 gebeld worden, voor een fysiotherapeut in de buurt.

Samenwerking met de Telefoongids

0800 Fysiotherapie is een initiatief van AllFree en werkt nauw samen met de Telefoongids. Voor geïnteresseerde fysiotherapeuten betekent dit dat zij via 0800 Fysiotherapie voordeliger een advertentie in de Telefoongids kunnen aanschaffen, plus dat zij een vermelding krijgen op de website in hun regio op 0800fysiotherapie.nl.

Bent u geïnteresseerd in deelname?

Bent u als fysiotherapeut geïnteresseerd in deelname aan 0800 Fysiotherapie? Neemt u dan gerust contact op met AllFree via het telefoonnummer 050-8500345 of vult het u contactformulier op AllFree in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*