Twentrex Express Service lanceert nieuwe website

,

Deze maand is de nieuwe site van Twentrex gelanceerd. Twentrex is een B2B dienstverlener die gespecialiseerd is in spoedtransport en beperkt zich niet tot de Nederlandse grenzen. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring met urgente zendingen. Of uw verzending bestaat uit een incourante levering, ADR en IMO goederen of geconditioneerd vervoer. Met Twentrex spoedtransport is dat allemaal mogelijk.

Express Service

Express service is het hart van het bedrijf Twentrex. Dagelijks is Twentrex bezig met express service en koerier service. Twentrex is vooral actief binnen Europa, maar verzendt ook ver buiten Europa. Wat de nood ook is, Twentrex transporteert altijd op tijd. Het bedrijf  heeft dagelijks te maken met naleveringen van onderdelen van machines in Europa. Door de snelle express service van Twentrex kunt u productie stilstand voorkomen. Niet alleen droge zendingen worden gedaan, maar ook geconditioneerd vervoer. Hieronder vallen  gekoeld vervoer, bevroren producten en verwarmd vervoer. Het is allemaal mogelijk met de express service van Twentrex.

Spoedtransport

Door Twentrex wordt er dagelijks spoedtransport verzorgt. Dagelijks worden er internationale express zendingen en koerier zendingen gedaan. Hoewel transport voornamelijk over wegen wordt gedaan is het ook mogelijk om zendingen via luchtvaart te bezorgen. Uiteraard is een combinatie van de twee ook mogelijk. Het maakt dus niet uit hoe precies uw verzending getransporteerd wordt, zolang het maar ‘just-in-time’ geleverd wordt. Just-in-time levering is de specialisatie van Twentrex spoedtransport.

Het laten verzenden van uw goederen door Twentrex heeft veel voordelen. Als u een transporteur nodig heeft die dagelijk non-stop Express service doet, weet u dat Twentrex niet alleen die service levert maar ook nog eens alleen one-way belast. Dit is ongekend in de transport industrie waarmee Twentrex een edge heeft wat betreft de prijs en daar heeft u weer voordeel van. Onregelmatige afmetingen van goederen vormen geen probleem voor Twentrex. Ook incourante colli zendingen worden gedaan. Daarmee is Twentrex de ideale transporteur en partner die u helpt op tijd te zijn met u zendingen.

Krijg binnen 30 minuten een duidelijk voorstel als u op de website van Twentrex.nl een offerte aanvraag doet.

Contactgegevens
Twentrex Spoedtransport
Twentepoort-Oost 61-27
7609 RG Almelo
Tel. 0546-767 220
Fax. 0546-767 284
E-mail: planning@twentrex.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*