Nu bij Babymaxi: De nieuwe Boba 3G Draagzak voor zowel baby’s als peuters

Boba CarrierBabymaxi is blij de nieuwe Boba Carrier 3G in zijn assortiment te hebben. Deze draagzak omvat niet alleen het design dat al veel liefhebbers kent maar ook nieuwe en bijgewerkte features waardoor de Boba 3G een echt speciale babydrager wordt.

De drager is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen, ideaal voor elke activiteit zowel binnen als buiten. In tegenstelling tot de Boba 2G Classic is de nieuwe Boba 3G verstelbaar en kan voor zowel baby’s als peuters gebruikt worden. De draagzak wordt geleverd met een praktische, geïntegreerde ritszakje en is verkrijgbaar in 4 mooie patronen en 3 prachtige kleur combinaties.

Kortom, de Boba Baby Carrier 3 G een zachte, ondersteunende en comfortabele draagzak die alle draagbehoeften zal dekken tot uw baby de kleuterleeftijd bereikt.

De Boba 3G is te bestellen bij www.babymaxi.nl

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, Boba Carrier 3G, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Totseat en Je porte mon bébé.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*