Onberispelijke werkplek met de juiste kantoormeubelen

Een bureau op de werkplaats of thuis is in principe de startplaats voor de werkzaamheden welke men gaat verrichten. Het is dan belangrijk dat kantoormeubelen er netjes uit zien en goed opgeruimd staan. Vooral als je werkplek ook gebruikt wordt voor het afhandelen van klantbezoeken.

Om tot een goede kantoorinrichting te komen bespreken we enkele zaken. Het is aan de persoon welke minder resultaat geven.
Een van de belangrijkste adviezen is om pennen en eventuele potloden die niet gebruikt worden op te ruimen. Kantoormeubilair met veel pennen en potloden hebben niet veel nut. Aan een enkele pen en potlood heeft men meer dan genoeg. Hou de overbodige pennen niet in zicht en berg ze ergens op. Schrijfgerei welke het niet meer doen, zouden eventueel weggegooid kunnen worden.

Zorg voor een enkele oplaadplek op je bureau. Tegenwoordig heeft men veel met opladers en oplaad apparaten te doen. Telefoons, PDA, laptops en Ipad’s zijn allemaal voorbeelden van zulke apparaten. Een enkele oplaad plek zorgt ervoor dat alles bij elkaar ligt, waardoor men niet steeds weer opzoek moet gaan naar een oplaadplekje voor de oplader.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*