Paraplu Bedrukken, uw ideale bedrijfspromotie voor in de herfst

, ,

De herfstperiode tot aan december is traditioneel de periode waarin de meeste relatiegeschenken worden ingewisseld. Dit heeft te maken met de vele beurzen die in deze periode worden gegeven en de feestdagen die hierop volgen. Deze laatste maanden van het jaar worden bovendien gekenmerkt door veel neerslag.

Paraplu BedrukkenParaplu Bedrukken
Laat uw relaties niet in de regen staan! Versterk de banden met uw relaties door het schenken van een paraplu, volledig bedrukt in uw bedrijfskleuren. U klanten en relaties zullen u dankbaar zijn en tegelijkertijd wordt uw naam weid uitgedragen. In het assortiment van Van der Laar vindt u velerlei soorten paraplu’s in verschillende prijsklassen. Alle Paraplu’s zijn te bedrukken met uw gewenste boodschap. Tevens is het mogelijk om, geheel vrijblijvend een bedrukte paraplu gratis 30 dagen op zicht te ontvangen.

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Aanvragen relatiegeschenken catalogus

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*