PEAK-IT Experts

, ,

Naarden, 30 september 2011 – Veel bedrijven hebben behoefte aan een oplossing op maat. IT Dienstverlener PEAK-IT gaat hier op in spelen door ervaren IT specialisten flexibel in te zetten. Speciaal hiervoor heeft de dienstverlener onder de naam PEAK-IT Experts een nieuwe business unit opgezet met ervaren ICT projectleiders, infrastructuur architecten en senior engineers. Deze medewerkers beschikken over gemiddeld meer dan 10 jaar IT ervaring en zijn gespecialiseerd in een breed scala van kennisgebieden waaronder: virtualisatie, security, cloud-computing, backup & disaster recovery, unified communications.

De klanten van PEAK-IT vragen PEAK-IT in toenemende mate om de algehele projectleiding op zich te nemen voor de ICT infrastructuur projecten die zij uitvoeren. Speciaal hiervoor heeft de IT dienstverlener onder de naam PEAK-IT Experts een nieuwe business unit opgezet met ervaren ICT projectleiders, infrastructuur architecten en senior engineers. Deze ICT Experts die kunnen worden ingezet op verschillende opdrachten, waaronder advisering, verbeter-/verandertrajecten, migraties en senior-beheer. Denk hierbij aan Citrix of Cisco, Specialisten, Senior Enterprise Administrators en VMWare Specialisten. De medewerkers van PEAK-IT Experts kunnen zowel op fulltime als op partime basis projecten uitvoeren.

Deze medewerkers beschikken over gemiddeld meer dan 10 jaar IT ervaring en zijn gespecialiseerd in een breed scala van kennisgebieden waaronder: virtualisatie, security, cloud-computing, backup & disaster recovery, unified communications. Bij alle PEAK-IT Experts is het doel om zich verder te specialiseren. PEAK-IT biedt de specialisten dan ook meerdere mogelijkheden aan en diverse kennissessies. Die ook door en met elkaar worden georganiseerd. Om door te leren biedt het bedrijf een studiebudget aan, welke ingezet kan worden voor meerdere studiedoeleinden.

Het team staat onder leiding van Guido Groeneweg. Hij heeft inmiddels 13 jaar werkervaring in de IT in verschillende sectoren en heeft naast werkervaring en certificaten ook een goed beeld van welke kennis veel gevraagd wordt. Het team zal bestaan uit ICT Experts met minimaal vijf jaar werkervaring, hbo denk- en werkniveau en in ieder geval het certificaat MCITP Enterprise Administrator.
Uiteraard gaan zal het team ook onderzoek doen naar nieuwe technieken, denk bijvoorbeeld aan migraties naar Windows 8.

Maarten Cobelens, algemeen directeur van PEAK-IT: “Op deze manier kunnen wij goed geschoolde specialisten veelzijdig en uitdagend werk aan bieden. Ook voor bedrijven hopen we op deze manier een goede invulling te geven aan hun wensen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*