Pennen graveren – Ideaal als luxe relatiegeschenk

, ,

De sinterklaasartikelen liggen alweer uitgebreid in de supermarkt, om maar niet te spreken over kerstspullen in de winkels en de oliebollenkraam op straat. U wilt er misschien nog niet aan, maar het is belangrijk om op tijd te zijn met uw eindejaars relatiegeschenken, dus hier alvast een tip:

Parker Pennen
Parker PennenDe pen is een van de oudste en meest gebruikte onder de relatiegeschenken. Het is namelijk een relatief veelgebruikt, praktisch relatiegeschenk voor uw relaties voor op kantoor en onderweg. Het is wel belangrijk om het type pen aan te passen aan de doelgroep die u voor ogen heeft. Wanneer u de pennen wilt gebruiken als promotie-artikel, om uit te delen op een beurs bijvoorbeeld, is het logisch als u kiest voor het bedrukken van een wat goedkopere pen. Wanneer u uw zakelijke partners of uw werknemers representatieve relatiegeschenken wilt aanbieden, is het wellicht beter om te kiezen voor luxe pennen graveren. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande pennen:

Paker Jotter
Beroemd om kwaliteit en prestatie is deze balpen van het merk Parker. Per stuk verpakt in kartonnen giftbox. De balpen heeft een gegoten kunststof houder met een edelstalen dop, knop en uiteinde van de houder. De kunststof houder is leverbaar in de kleuren zwart, wit, rood en middenblauw.

Parker Urban
Een stijlvolle, robuuste balpen van het merk Parker, met een hedendaagse uitstraling door de perfecte combinatie van de matgekleurde houder, het roestvrijstalen voorstuk, het hoogglans zilverkleurige puntstuk en de hoogglans pijlclip. Een chique accent is de fraaigevormde top met Parkerlogo. De gestroomlijnde vormgeving zorgt voor een comfortabele handligging. De Parker Urban is voorzien van een praktisch draaikliksysteem en een Parker kwaliteitsvulling. Leverbaar in de kleuren navy en zwart. Verpakt in een Parker gift-box.

Parker I.M. Vulpen
Modern vormgegeven vulpen die de klassieke stijl met een modern uiterlijk combineert. Een exclusief, duurzaam relatiegeschenk met levenslange Parker garantie! De metalen vulpen is afgewerkt met lak- en chroom accenten en is leverbaar in de kleuren: gun metall CT, blue CT, mat silver CT en black CT met een blauw inktpatroon. Per stuk verpakt in luxe geschenkcassette.

Parker I.M. Rollerball
Een modern vormgegeven rollerball die de klassieke stijl met een modern uiterlijk combineert. Een exclusief, duurzaam relatiegeschenk met levenslange Parker garantie! De metalen rollerball is afgewerkt met lak- en chroom accenten en is leverbaar in de kleuren: gun metall CT, blue CT, mat silver CT en black CT met een blauwschrijvende vulling. Per stuk verpakt in luxe geschenkcassette.

Parker Vector
Indruk maken? Een onbeschreven blad nodig? Draadloos uw werk doen? Parker Vector gaat terug naar de basis en geeft u wat u zoekt, geen tierelantijnen, slechts functionaliteit.
Beroemd om kwaliteit en prestatie is deze balpen van het merk Parker. Per stuk verpakt in kartonnen giftbox. Leverbaar in de kleuren: wit, zwart, rood en blauw.

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen of winkelwagenmuntjes bedrukken tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*