Rvs spoelbakken onderhoud

De kans is groot dan een gemiddeld huishuiden een rvs spoelbak of zelfs meerdere rvs spoelbakken in huis heeft staan. Een belangrijke vraag hierbij is, hoe kunnen we deze spoelbakken beter onderhouden.

Het is alvast belangrijk te weten dat een rvs spoelbak niet krasvast is. Het maakt daarbij niet uit of er sprake is van een inleg spoelbak of opbouw spoelbak. De krassen die ontstaan zijn niet nadelig en doen geen afbreuk aan de kwaliteit van het materiaal. Er zijn eventueel hulpmiddelen te vinden welke de krassen zoveel mogelijk helpen voorkomen. Polijsten van rvs spoelbakken behoort ook tot de mogelijkheden.

Het komt vaak voor dat rvs spoelbakken bruine plekken krijgen. De vraag is eigenlijk, hoe dit te onderhouden. De bruine plekken kunnen worden verwijderd door deze vooral niet te laten staan maar zo snel als mogelijk te behandelen met bepaalde reinigings- en poetsmiddelen zoals Starpolish, Staalfix etc. Na de behandeling is het belangrijk de bak schoon te spoelen met water en de bak vervolgens droog te wrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*