Schoonheidssalon Almelo | 10 jaar perfecte huidverzorging

Schoonheidssalon Ania” uit Almelo staat anno 2011 bekend vanwege een enorme diversiteit in schoonheidsbehandelingen. Door haar professionele aanpak, die hand in hand gaat met een warme begaandheid met haar cliënten, geniet zij binnen een brede klantenkring groot aanzien.

Aan de Bornerbroeksestraat 67 te Almelo bevindt zich Schoonheidssalon Ania. Het fleurige pand is van binnen zonodig nog fleuriger. Door een ambiance van zachte kleuren, een creatieve inrichting en rustgevende achtergrondmuziek, waan je je direct in een andere wereld.
Gastvrouw en schoonheidsspecialiste Ania verwelkomt je hartelijk en bespreekt de vele mogelijkheden die er zijn om ons uiterlijk te doen verfraaien.
Dit kunnen kleine behandelingen zijn, zoals wenkbrauwen epileren, een bovenlip harsen of nagels lakken, maar ook langdurige behandelingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
lichaamspakkingen, massages, anti-aging behandelingen van het gezicht e.d.

Voor het totale aanbod : http://www.schoonheidssalonania.nl In het menu tref je alle behandelmogelijkheden.

Nooit zal je hier het gevoel krijgen dat je een “haastklus” bent, integendeel. Schoonheidsspecialiste en eigenaresse Ania neemt alle tijd voor je, waardoor je snel op je gemak voelt. En voor de liefhebber is er altijd een kop thee of koffie.

“Wanneer ik klanten zie genieten van hun behandeling, word ik zelf ook blij” geeft ze aan.
Soms heb je bijvoorbeeld mensen met ernstige voetproblemen, zoals schimmelnagels in vergaande vorm. Wanneer je daar weer iets moois van weet te maken, zie je de mensen echt stralen.
Of cliënten met een slechte gezichtshuid, die er na een aantal behandelingen en adviezen weer veel beter uitzien.

Adviezen liggen vaak op het gebied van lifestyle w.o. voeding en het gebruik van de juiste verzorgingsproducten.Wat deze producten aangaat, heeft men keuze uit diverse lijnen, waar onder zelfs een biocosmeticalijn.

Neem eens een kijk je op haar website: http://www.schoonheidssalonania.nl
of ga er gewoon eens langs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*