SPIJKERS HORECA

, , ,
Spijkers Marathon

Het is weer (bijna) november, de elfde maand van het jaar. En dat betekent dit jaar 3 x 11 dagen lang horecagekte tijdens de jaarlijkse horeca-actie van Spijkers Horeca. Inmiddels is de Spijkers Marathon een begrip geworden in de horecabranche. Want naast leuke kortingen en aantrekkelijke voordelen, wordt er ook apparatuur gratis weggegeven.
Bijzonder voordelig
Patrick Spijkers legt uit: “Bij de finish wordt uit alle kopers een winnaar getrokken die zijn bestelde apparaat gratis krijgt. Maar tijdens de Spijkers Marathon is er nog veel meer voordeel te halen, want alle apparatuur wordt gratis geïnstalleerd” zegt Patrick trots. “Zo zijn alle apparaten extra scherp geprijsd, en profiteren alle kopers van extra kortingen van de bekende merken. En niet alleen de kopers, maar ook heeft iedereen die een apparaat wil leasen een extra voordeel, want alle apparaten zijn voorzien van een kleiner prijskaartje.”
Extra openingstijden
De Spijkers Marathon start op zaterdag 29 oktober 2011 en loopt tot en met woensdag 30 november 2011. “Op zaterdag en zondag kunnen klanten van 10.00 uur tot 17.00 uur bij ons terecht voor de aankoop / lease van hun apparaat.” aldus de enthousiaste directeur van Spijkers Horeca. “En op werkdagen zijn we zelfs geopend tot 22.00 uur, zodat wij iedereen optimaal kunnen informeren en adviseren.”
11-11-11
Tijdens de Spijkers Marathon vind er ook een speciale actie plaats, en wel op vrijdag 11-11-11, want op deze unieke dag trekken wij een extra winnaar uit alle kopers tot dan toe. Om 11.11 uur verloten wij een diner voor 2 in een prachtig sterrenrestaurant.
Tot ziens bij Spijkers Horeca en veel succes met het winnen van uw apparaat!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*