Sporten op z’n best bij Akademia Training Club

Deze zomer heeft zich aan het vernieuwde Javaplein in de Indische buurt een nieuw soort sportschool gevestigd. Akademia Training Club is niet weer een filiaal van een fitnessketen. Het biedt als eerste een manier van sporten die zowel effectief als motiverend is: intensieve training in groepsverband met persoonlijke aandacht en onder constante professionele begeleiding.

Akademia gaat terug naar het oorspronkelijke doel van het gymnasion: een evenwichtige ontwikkeling van lichaam en geest. Mensen sporten omdat ze op hun best willen zijn. Daarom is het essentieel dat ze trainingsresultaten behalen. Maar dat lukt niet altijd met sporten. Want sporten is niet persé training. Training betekent de juiste activiteit, intensiteit, duur en frequentie. Dit vraagt om specialistische kennis en begeleiding.

Maar training is voor Akademia meer dan fysiek. Voor blijvende resultaten is gemotiveerd blijven net zo belangrijk als goed sporten. Bij Akademia ‘consumeert’ men niet alleen maar leert men ook iets. Dit motiveert om steeds beter te worden, waardoor men steeds meer resultaat behaalt. Een inspirerende omgeving en sociale energie zorgen voor nog meer motivatie. Bij Akademia sport je beter en gemotiveerder, waardoor je meer bereikt.

Akademia biedt een scala aan groepstrainingen die individueel fitnessen compleet overbodig maakt en alle trainingsdoelen beslaat. De programma’s zijn effectief, op eigen niveau te volgen en worden veelvuldig aangeboden. Dit gebeurt in drie gespecialiseerde studio’s, voor respectievelijk cycling-, circuit- en overige trainingen.

Akademia is een club voor mensen. Je wordt er niet ontvangen door metalen poortjes maar door een vriendelijke glimlach. Het biedt effectieve en motiverende training in een inspirerende omgeving, voor mensen die op hun best willen zijn.

Akademia Training

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*