IT Oost Nederland neemt UF Solutions over

PERSBERICHT

Hengelo, 11 oktober 2011

IT Oost Nederland neemt UF Solutions over

IT Oost Nederland in Hengelo, specialist in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe IT-infrastructuren, heeft op 29 september jl. het contract getekend voor overname van UF Solutions in Moordrecht. Dit past binnen de strategie van IT Oost Nederland om uit te groeien tot een landelijke organisatie.

Expertise
IT Oost Nederland is een kennisleverancier die samen met haar klant een optimale, betrouwbare en stabiele IT-werkomgeving creëert. Hierdoor is de klant in staat zich volledig te richten op het ontwikkelen van zijn corebusiness. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige totaaloplossingen van softwarepartners als Citrix, VMware en Microsoft. UF Solutions heeft gedurende vele jaren haar sporen verdiend met een overeenkomstig portfolio. Aangezien de expertise en de doelgroep van UF Solutions grotendeels overeenkomen met die van IT Oost Nederland, versterken beide organisaties elkaar optimaal. Klanten worden hierdoor nog beter en completer ondersteund vanuit meerdere vestigingen.

Landelijke groei
Het unieke karakter van IT Oost Nederland kenmerkt zich door een slagvaardige en betrokken aanpak, nadrukkelijk gericht op samenwerking. Door proactief te zijn zonder op de zaken vooruit te lopen, verlopen implementaties soepel en voelen klanten dat er daadwerkelijk meegedacht wordt over de ondersteuning van hun primaire proces. Mede dankzij deze bedrijfsfilosofie is IT Oost Nederland gegroeid naar een omzet van 12,5 miljoen euro met ruim 80 hooggeschoolde medewerkers. De overname van UF Solutions past naadloos binnen de strategie om deze groei door te zetten.

Goede match
Werken bij IT Oost Nederland is werken in een omgeving die discipline vraagt, maar die ook bescherming, openheid en, met haar eigen Academy, een gedegen opleiding biedt. Haar behulpzame en informele organisatie, realistisch met een gevoelige inslag, matcht goed met die van UF Solutions. De samenstelling van management en medewerkers van UF Solutions wordt niet gewijzigd. Dit waarborgt bovendien dat waar beide organisaties altijd voor stonden en blijven staan: een stabiel en langdurig partnership met de klant, waardoor meer waarde uit IT wordt gehaald.

Over UF Solutions
UF Solutions is sinds 1997 voornamelijk gefocust op Citrix-georiënteerde oplossingen. In 2003 heeft zij virtualisatie aan haar productportfolio toegevoegd. Haar hoogwaardige kennis is gebundeld in datacenterdiensten die aangeboden worden onder de naam Twinners. UF Solutions heeft grote mkb’ers en bedrijven uit het enterprise-segment als klant.

————————EINDE PERSBERICHT——————

Opmerking voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor informatie over IT Oost Nederland en deze overname neemt u contact op met Edward Lohuis, Directeur, via 074 – 850 42 00 of E.lohuis@itoostnederland.nl

IT Oost Nederland BV
Amarilstraat 6, Postbus 7550 AB Hengelo, T: 074 – 850 42 00 F: 074 – 850 42 90 www.itoostnederland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*