Springkussen huren voor mini marathon

Op zondag 16 oktober wordt de zesendertigste Amsterdam Marathon gehouden. Op diverse plaatsen in Amsterdam wordt tijdens dit grote evenement een mini marathon gehouden. Aan de minimarathon kunnen kinderen vanaf vier tot en met twaalf jaar deelnemen en maar liefst een kilometer lopen. De kinderen rennen tijdens de minimarathon over het officiële parcours net voordat de echte marathon deelnemers langs lopen. Zowel de marathon deelnemers als de kinderen worden aangemoedigd door een ieder die langs de route staat.

Nadat de kinderen de diverse parcours hebben gelopen, komen de professionele marathon lopers langs. Nadat de kinderen een medaille in ontvangst mogen nemen, zal een groot feest voor kinderen met leuke attracties van start gaan. Zo zullen ze ook een springkussen huren van een verhuurder zoals springkussen verhuur Limburg. Er zijn nog veel meer andere attracties zoals trampoline springen, schminken, bungyjumpen, een loterij etc. Voor de ouderen is er koffie en thee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*