Verdien je vliegticket naar Australië terug: werk er als au pair!

Gevraagd naar welke landen toeristen wereldwijd zeker zouden bezoeken, duikt Australië steevast op. Woon je in de buurt, dan kunnen vliegtickets naar Australië best goedkoop uitvallen. Neem je echter een retour vliegticket Australië vanuit Nederland of België, dan moet je al gauw meer dan 1000 euro ophoesten. Betekent dit dat je je Australische droom dan maar moet opbergen? Absoluut niet!


Ontdek Australië terwijl je werkt als au pair

Als au pair woon je bij een gezin tijdens een vaste periode. Deze tijdspanne geeft je niet alleen de kans om Australië écht te leren kennen, maar ook om de gewoontes en cultuur van haar mensen te leren kennen. En uiteraard om je Engels bij te spijkeren. Misschien leer je wel wat van dat heerlijk Aussie accent!


Je vliegticket Australië terugbetaald

Wat wordt er van jou als au pair verwacht? Au pairs zijn meestal meisjes tussen 17 en 27 jaar oud die bij een gezin intrekken om er voor een aantal dagen per week de verzorging van de kinderen op zich te nemen. In ruil daarvoor wordt van het gastgezin verwacht dat ze je meenemen naar sociale activiteiten. Dit is uiteraard de ideale manier om kennis te maken met de taal en de cultuur!

Bezorgd dat je je blauw moet betalen aan je vliegticket Australië om er te gaan werken? Dat heeft u mis! Als au pair krijg je kost en inwoning van je gastgezin en bovendien krijg je daarnaast vaak een kleine vergoeding. Dat maakt de reis al aardig interessant, toch?

En vrees niet dat je daar als kinderjuffrouw of huishoudhulp moet optreden. Een au pair is meer een permanente kinderoppas. Nou ja, ‘permanent’ in die zin dat je de taak op jou neemt gedurende zes maanden tot een jaar.


Werk als au pair als mooie aanvulling op je CV

Ook op lange termijn kan werken als au pair interessant uitdraaien voor je verdere carrière. Niet als kinderoppas, maar als wat je ook wilt doen in je leven. Je kan bewijzen dat je zelfstandig bent, wat heel belangrijk is tegenwoordig, en dat je beschikt over een goede talenkennis.

In die zin is Australië een interessante bestemming. Je verbetert er niet alleen je Engels, maar je leert een land kennen dat anders heel wat onbereikbaarder is, zowel qua afstand als voor de tijd die je nodig hebt om je vliegticket Australië te financiëren!

Ontdek vandaag nog welke organisatie kan zorgen voor een au pair regeling. Zo hoef jij je nergens anders van aan te trekken dan van het land dat je zal gaan ontdekken en de nieuwe mensen die je zal ontmoeten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*