Voetbalreizen naar Engeland, Spanje, Duitsland en Italië

, ,

Voetbalreizen
De Nederlandse competitie heeft, hoewel nog steeds spannend en vermakelijk, de aansluiting met de absolute voetbaltop voorlopig verloren. Grote talenten vertrekken helaas steeds eerder naar sterkere competities in Engeland, Spanje, Duitsland en Italië. Wil je daarom de echte topspelers in het echt zien, dan zul je ze moeten opzoeken.

Voetbalreis Arsenal
voetbalreis arsenalGeniet nu bijvoorbeeld live van het topvoetbal met onze voetbalreizen Arsenal. The Gunners spelen haar thuiswedstrijden in het Emirates Stadium voor een publiek van meer dan 60.000 mensen! Dit is een prachtig nieuw stadion en een schitterend toneel om de voetballers in actie te zien. Deze unieke ervaring zou elke voetbalfan minimaal 1 keer in zijn leven moet meemaken. U kunt deze belevenis nu heel gemakkelijk meemaken met één van de voetbal reizen Arsnenal.

De ploeg van Arsène Wenger met onder anderen Van Persie en Arshavin in de gelederen maakt al jaren furore in en buiten Londen met mooi combinatievoetbal. Naast Barcelona wordt Arsenal vaak gezien als het best voetballende team van Europa. Zal het the Gunners lukken om dit seizoen kampioen te worden?

Wanneer u een voetbalreis Arsenal boekt verblijft u een paar dagen in Londen. Deze Engelse metropool kent vele wereldberoemde bezienswaardigheden waaronder de Big Ben, Londen Eye, Buckingham Palace en The Tower Bridge. Met voetbalreizen Arsenal boekt u een geheel verzorgde reis met een verblijf in de hoofdstad van Engeland en een topwedstrijd van de Premier League.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*