Winnaar van programma over mediums paranormaal entertainer

De winnaar van het tv programma het zesde zintuig plaats delict van 2008, is niet meer zo vaak op de buis te zien, maar in theaters, waar hij optreedt als paranormaal entertainer in de vorm van paragnost of medium. Het zesde zintuig is een programma over mediums en paragnosten. Hij is van mening dat je soms helderziend, helderhorend of heldervoelend mag zijn, maar deze gaven zijn soms niet voldoende om iemand tevreden te stellen of vragen te beantwoorden.

Wel geeft hij in zijn show toe dat het hem niet altijd lukt om informatie te verschaffen over mensen die overleden zijn. Hij kan pas meer informatie verschaffen als iemand meer dan een jaar overleden is. Geldt dit alleen voor hem of ook voor andere betrouwbaremediums, vroegen sommigen uit het publiek zich af. Dat de paragnost bijzondere gaven heeft, is vrijwel zeker, want middels andere voorbeelden liet hij zien dat hij bijzondere gaven bezit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*