Acutec kiest voor kwaliteit, kennis en ervaring

HOUTEN, 1 november 2011 – Technisch projectbureau Acutec heeft zich per direct versterkt met een Senior Account Manager. Erwin van der Weij voegt kwaliteit, kennis en een schat aan ervaring toe aan het team van Directeur Coen Raaphorst. Als Senior Account Manager wordt Van der Weij medeverantwoordelijk voor het klantenportfolio van Acutec, account management en het technisch recruitment team.
Ervaren bruggenbouwer
Van der Weij heeft bijna twintig jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Naast zijn uitstekende track record is hij met zijn kennis en kunde in staat om lange termijn relaties op te bouwen en te onderhouden in diverse regio’s in Nederland. Daarbij beschikt Van der Weij over een uitgebreid netwerk van technische opdrachtgevers en vakbekwame technici in diverse sectoren.
Van der Weij over Acutec
Van der Weij is opgetogen over zijn komst naar Acutec. “Acutec staat voor kwaliteit en onderscheidend vermogen, doen waar je goed in bent en het beste in jezelf naar bovenhalen. Met hun ervaring in de markt is het een serieuze en betrokken partner voor elk technisch bedrijf. Acutec heeft uitstekende kennis van de markt en kan zich daardoor goed inleven in technische professionals en organisaties.”
Successen
Van der Weij past goed bij de filosofie van Acutec. Zo organiseerde hij als hofleverancier van ASM International een rondleiding voor kandidaten die ASM een interessante werkgever vonden.  Bovendien wist hij als Vestigingsmanager in een jaar tijd de organisatie meer dan te verdubbelen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat kandidaten die ooit door Van der Weij zijn bemiddeld, jaren later de weg naar hem terug weten te vinden voor een nieuwe uitdaging.
Over Acutec
Acutec is hét technisch projectbureau en specialist in het bemiddelen van engineers en ingenieurs op tijdelijke en structurele basis bij middelgrote en grote bedrijven, die actief zijn op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Het geheim: gewoon ouderwets respect, enthousiasme en kennis van zaken. In combinatie met mooie en duurzame projecten stelt dat Acutec in staat toegevoegde waarde te leveren aan klanten én technisch specialisten.
Acutec, onderdeel van Profsgroep
Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties.
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Kijkt u voor meer informatie over Acutec en Profsgroep op www.acutec.nl en www.profsgroep.nl.
Profsgroep | Acutec
Yvonne Jansen, Manager Operations
y.jansen@profsgroep.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*