DE AARD VAN HET FEESTJE AFLEVERING 7: PUNKERS

Pee Jee

Oi! In deze zevende aflevering van ‘De aard van het feestje’ zien we hanenkammen, legerkisten en een moshpit op een beperkt aantal scheurende gitaarakkoorden. Inderdaad, punkers. Nu vraag je je misschien terecht af: ‘Bestaan die nog?’ Nou, alhoewel die scene al jarenlang tanende is, bestaan ze nog wel degelijk.

We volgen iemand die zich niets aantrekt van de zogenaamde teloorgang van de punkscene: Pee Jee, een 34-jarige raspunker die al vanaf zijn tiende met een hanenkam rondloopt. Zoals hij zelf zegt, zit punk niet alleen op zijn hoofd, maar vooral in zijn hart. En dat krijg je er niet zomaar uit.

de aard van het feestje aflevering 7

http://www.jagerland.nl/videos/de-aard-van-het-feestje-afl-7-punkers/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*