Kans op juiste match groter bij een relatiebureau

Jaren gaan voorbij en het lijkt erop dat men de ware nooit zal tegenkomen. Of je nou een gescheiden man of vrouw bent, een student of een alleenstaande moeder, als we te lang moeten wachten op de juiste partner gaan we opzoek naar andere manieren om zo efficiënt mogelijk te daten.

Enkele mogelijkheden die we meestal proberen zijn daten via internet, contactadvertentie of inschrijven bij een relatiebureau. In sommige Aziatische landen is het normaal dat mensen ingeschreven staan bij een relatiebemiddelingsbureau. De bedoeling hiervan is dat men de juiste partner hoopt tegen te komen met de juiste of passende cultuur, achtergrond, opleiding, leeftijd, karakter etc. Bij een relatiebemiddeling wordt er een soort profiel gemaakt van iedere kandidaat die zich heeft aangemeld bij een relatiebureau. Hierdoor is de kans op een juiste match veel groter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*