Nederlands publiek kiest massaal voor Zylom

Zylom.com, Europees marktleider in casual gaming voor vrouwen, mag zich voor de zesde keer ‘Website van het Jaar’ noemen. Donderdagavond, tijdens de feestelijke prijsuitreiking van de ‘Website van het Jaar-verkiezing 2011’, bleek het Nederlandse publiek opnieuw massaal voor Zylom.com te hebben gekozen. De spelletjessite ging in de categorie Games aan de haal met de awards voor ‘Beste Website 2011’ en ‘Populairste Website 2011’.

‘Website van het Jaar’ is de belangrijkste en grootste online publieksprijs van het land. Het Nederlandse publiek kiest en bepaalt op die manier welke site de beste en/of populairste website van 2011 is. Zylom kreeg net als voorgaande jaren de meeste publieksstemmen en won de prijs voor ‘Populairste Website 2011’ en ‘Beste Website 2011’. Hiermee laat de casual gamessite andere genomineerde sites achter zich.

Vrouw kiest Zylom
Madelon Hoekstra-Fortuin, General Manager Sales & Advertising Europe bij Zylom.com, nam de prestigieuze prijs in ontvangst. De General Manager beschouwt het als een grote eer dat zoveel vrouwelijke fans op Zylom hebben gestemd. ‘Dat wij voor de zesde keer deze prijs winnen zegt wat over de markt. Vrouwen weten ons te vinden en spelen steeds vaker (online) computerspelletjes.  Wij bieden met onze website ontspanning en plezier aan deze hele doelgroep, die inmiddels vaker online spelletjes speelt dan dat zij tijdschriften leest. Tegelijkertijd bieden we aan adverteerders een platform om hun boodschap effectief over te brengen aan de vrouwelijke doelgroep. Het is de ultieme win-win situatie!’.

Over Zylom
Zylom is onderdeel van GameHouse, wereldwijd een toonaangevende uitgever, ontwikkelaar en distributeur van casual games in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. Zylom.com is met haar gameportal de absolute marktleider in Europa op het gebied van games voor vrouwen. Zylom is aanwezig in 35 landen en biedt ruim 300 online spellen en meer dan 600 downloadspellen aan in 8 talen. Maar liefst 80% van de 20 miljoen unieke spelers per maand zijn vrouwen tussen de 25 en 49. Zylom is vooral bekend bij consumenten door prijswinnende computerspellen als Campfire Legends, Delicious en Heart’s Medicine. Begin december 2011 wordt de nieuwe Delicious – Emily’s True Love gelanceerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*