Nieuwe video uit de serie Art Talk.

Graag wil ik je onze nieuwe video uit de serie Art Talk laten zien.

In deze Art Talk ontmoeten we Rafaël Rozendaal, een Nederlands-Braziliaanse beeldend kunstenaar die het internet als zijn museum gebruikt. Een druk bezocht museum, aangezien hij op al zijn websites bij elkaar meer dan 12 miljoen unieke bezoekers per jaar ontvangt. Rozendaals werk verkent de mogelijkheden van interactie op een speelse manier, wat er onder andere toe leidt dat hij een site maakte waar je virtueel aan een vinger kunt trekken.

Bekijk de video hier: http://bit.ly/s2OzjX

De trailer vind je hier: http://www.youtube.com/watch?v=qEu3AYcwBH0

Naast websites maakt Rafaël ook installaties, teksten en tekeningen en hij heeft iets bedacht dat Bring Your Own Beamer (BYOB) heet, een laagdrempelige manier om een groepsexpositie te organiseren. Alleen dit jaar zijn er daar al meer dan veertig over de hele wereld georganiseerd, dus dat is dan wat de mensen ‘een hit’ noemen. Ten leste is het van belang te vermelden dat Rafaël het Internet dusdanig lief heeft dat hij het woord aan de binnenkant van zijn lip liet tatoeëren. Dat is dan weer wat de mensen ‘awesome’ noemen.

Veel kijk plezier!

Embed code volledige video:

<script src=”http://player.ooyala.com/player.js?height=360&embedCode=gwczkwMzqEejIPfpvSUkFkY8aeJlZns_%20&deepLinkEmbedCode=gwczkwMzqEejIPfpvSUkFkY8aeJlZns_&autoplay=1&width=640&video_pcode=JqcWY6ikg5nwtXilzVurvI-vU6Ik“></script>

Link naar de video op Vice.com http://bit.ly/s2OzjX graag altijd gebruiken als je de video met mensen wilt delen.

Ik hoor graag of je een plekje weet te vinden voor deze video.

Op vice.com vind je overigens nog veel meer video’s zoals bijvoorbeeld over de rellen op Athene, Krakers en wat de nieuwe drug Krokodil met mensen doet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*