Nieuw: Easy Home Lift, de woonhuislift die altijd past

,

Liftbedrijf EBD Techniek uit Rotterdam komt met een innovatieve woonhuislift die altijd past en waarbij geen liftschacht meer nodig is. Dit is het alternatief op de traplift en huisliften waarbij de bouw van een liftschacht noodzakelijk is.

Innovatief aan de Easy Home Lift is dat deze overal in huis langs een wand geplaatst kan worden. De lift verplaatst zich verticaal middels een sterke constructie langs de muur. Door het aanbrengen van een vloerluik of sparing in het plafond kan de Easy Home Lift door het plafond bewegen.

“De Easy Home Lift is door ons ontwikkeld voor mensen in een rolstoel. Zij hoeven hun rolstoel voor verplaatsing naar een andere verdieping niet meer te verlaten.  Het verplaatsen gebeurt veilig en comfortabel”, aldus EBD Techniek.

Een ander groot voordeel is dat mensen de Easy Home Lift altijd kunnen meeverhuizen. Wanneer de liftcabine op de eerste verdieping is, is de ruimte op de begane grond vrij begaanbaar. Daarom kan de lift ook in een hal of voor een entreedeur geplaatst worden.

Voor meer informatie:

EBD Techniek

Strickledeweg 96

3044 EL Rotterdam

tel: 010-4373211

info@ebdtechniek.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*