Vuurwerk uitsluitend pinnen

Lekkerknallen.nl is de eerste vuurwerkwinkel in Nederland, waar je uitsluitend met pin kunt betalen.

In de hectiek van de ‘losse’ vuurwerkverkoop is wisselgeld teruggeven moeilijker, dan in een rustige situatie. Ook willen we van het imago af van vuurwerk en illegale geldstromen. Maar vooral de veiligheid van onze medewerkers speelt hierbij een grote rol.

We verwachten niet, dat we door de ‘uitsluitend pinnen actie’ minder klanten krijgen. De meeste komen voor het merk Marijn, waar wij het enige verkooppunt van zijn in Den Haag. Een klant kan, indien gewenst, een vuurwerkexpert als persoonlijke assistent krijgen voor advies.

Voor degene, die het hele jaar euromunten heeft gespaard om vuurwerk van te kopen, is er ook geen probleem, want in geval van een voorbestelling bij www.happycopy.nl kan wel met kleingeld betaald worden (t/m 28 december). Als extra voordeel gelden dan ook de actieprijzen en de bestelactie. Men krijgt dus meer vuurwerk voor die zuinig gespaarde munten.

Daarnaast voelen we ons gesteund door de gezamenlijke banken. De tendens op het moment is, om zoveel mogelijk een contantvrije omgeving te creëren en uitsluitend met PIN te laten betalen. Denk aan de acties ‘het nieuwe pinnen’ en ‘klein bedrag, pinnen MAG’, die ook bij ons van toepassing zijn.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door groothandel in pinrollen: lekkerpinnen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*