NIEUW: SMSPARKING IN ARNHEM & EINDHOVEN

, , ,

Best, 21 december 2011 – Parkeerders in Arnhem en Eindhoven kunnen per direct kiezen voor een nieuwe provider voor het GSM parkeren: SMSParking.

‘Wij verwachten in Arnhem en Eindhoven een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van GSM-parkeren. Zoals we dit hebben gezien in bijvoorbeeld Amsterdam. We zijn daar in 2008 gestart als vierde aanbieder. Bijna 10% van de parkeerders maakte destijds gebruik van GSM-parkeren. In 2011 is het aantal gebruikers verviervoudigd en het percentage gestegen tot 40%”, aldus Mladen Ciric, directeur SMSParking.

Nieuwe gebruikers van SMSParking moeten zich eenmalig registreren om van de nieuwe dienst gebruik te kunnen maken. Het parkeren kan worden betaald via SMS-, Internet-, Smartphone- en APP-Parking.

SMSParking is onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Het is niet nodig om kentekens te registreren. En er worden geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementsgelden aan de gebruikers van de dienst doorberekend. Per GSM kan voor elk kenteken worden betaald waar de gebruiker van de dienst op dat moment mee parkeert.

SMSParking is al actief in Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Enschede, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Rotterdam. In 2012 zullen een tiental gemeenten volgen.

Alle informatie over SMSParking is te vinden op www.smsparking.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*