PEAK-IT kan zich Microsoft Gold Certified Partner noemen

9 december 2011 – In het nieuwe Microsoft Partner Network kan PEAK-IT zich Gold Certified Partner noemen voor Serverplatform. Het Gold Partnership is de hoogst behaalde kwalificatie waarmee PEAK-IT zich bewijst als betrouwbare Microsoft Partner.

Het nieuwe Microsoft Partner Network stelt sinds mei 2011 strengere eisen aan haar partners. Om Microsoft oplossingen te mogen verkopen onder de naam als Gold Partner, dient men te voldoen aan verschillende strenge voorwaarden. Enkele van deze voorwaarden zijn een hoge mate van klanttevredenheid en de aanwezigheid van een minimum aantal Microsoft Certified Professionals. Microsoft toetst deze professionals met regelmaat, om de expertise en de kwaliteit te kunnen garanderen.

De partnerstatus van PEAK-IT geeft aan dat de ICT Dienstverlener het hoogste niveau van competentie en ervaring met het Serverplatform heeft behaald. PEAK-IT bewijst hiermee een betrouwbare partner te zijn met Microsoft oplossingen op servergebied.

Over PEAK-IT
PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Infrastructuur, Applicatiebeheer en –ontwikkeling en ICT Outsourcing. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*