Tiende Interplanetaire Boudewijn Büch Dag

Op zondag 11 december organiseert het Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania de 10e Interplanetaire Boudewijn Büch Dag.
Op het programma staat een lezing over Buddy Holly door Harry Knipschild en Thera Coppens vertelt, naar aanleiding van haar boek, over Prinses Sophia. Op het programma staan verder twee muzikale optredens van Pauls Bär-Giese uit het werk van Goethe en een Guus Bauer interviewt Bart Schouten, de schrijver van Beminde Eilanden.

Aan het einde van de dag is de presentatie van de jaarlijkse bibliofiele uitgave: Büch en… geen einde. Dit jaar geschreven door Robert von Hirschhorn, ‘De muze van het naakte bestaan’ Schrijven over de ‘schrijver’. Tevens verschijnt Büchmania Magazine 8.
Traditioneel is ook een kleine boekenmarkt zijn met enige antiquaren.

Zondag 11 december, Theater van ’t Woord, Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam, programma van 10.30 tot 17.00 uur. aanvang 10.30 uur. Toegang gratis.

Het Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania is opgericht op 20 september 2002. Het stelt zich ten doel de belangstelling voor, de kennis van en het inzicht in het werk van Boudewijn Büch te bevorderen. Boudewijn is na bijna 10 jaar geleden te zijn overleden nog altijd actueel. Zijn boeken zijn nog verkrijgbaar en hij wordt nog regelmatig op tv en in de pers genoemd. Recent is de eerste jaarlijkse Boudewijn Büch Prijs uitgereikt aan Diederik van Vleuten en Eva Rovers werkt aan een volwaardige en evenwichtige biografie van de schrijver, televisiemaker, dichter, verzamelaar en wat al niet meer zij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*