VILT een feestelijke FASHION VERRASSING winter 2011-2012

, ,

SON – 4 december 2011: Mode en accesoires van vilt is deze winter helemaal hip! VERRASSEND verwisselbaar en kleurrijk zijn de UNIEKE zilveren Filzis sieraden met VILT.

Dit najaar leverden Dolce & Gabbana en Gucci de opmerkelijke trend van vilthoeden tijdens de catwalk in Milaan en Parijs maar ook de presentatie van de nieuwe collectie van Veronique Leroy in het Palais de Tokyo bestond vooral uit viltachtige en dikke materialen in triangelsegmenten waardoor een opvallend kleurenspel in de creaties van Leroy ontstaan. Deze trend wordt doorgetrokken in de prachtige zilveren sieraden van FILZIS doordat je het vilt in de de oorbellen en hangers kunt verwisselen.

De FILZIS sieraden worden geleverd met 17 verschillende kleuren vilt, dus geen spaarsysteem waar telkens extra kosten aan verbonden zijn. Kortom, bij elke outfit en voor elke gelegenheid in deze feestelijke decembermaand een sieraad dat verassend anders oogt afhankelijk van de gekozen kleurstellingen!

FILZIS sieraden zijn op dit moment online nog alléén verkrijgbaar bij de webshop van www.SieradenPiazza.NL; de online zilver juwelier met een breed assortiment trendy sieraden. Door de grote vraag zijn niet alle modellen meer direct leverbaar maar kunnen worden aangevraagd, informeer naar de mogelijkheden bij de webshop van www.SieradenPiazza .NL

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Piazza Trading VOF
Contactpersoon: Willeke den Brok
Telefoonnummer: 0499-846998
Mobiel: 06-22440831
E-mail: info@sieradenpiazza.nl
Website: www.SieradenPiazza.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*