xMount iPadhouders voor thuis, auto, fiets of bedrijf

, ,
De komst van de iPad beïnvloedt onze gebruikersgewoonten
Kleiner en handzamer als een laptop, presenteert de iPad zich als een gebruiksvoorwerp met ongekende toepassingsmogelijkheden. De iPad kun je echt overal mee naar toe nemen om vervolgens erg gemakkelijk on line te gaan. Qua formaat groter dan de iPhone, biedt het de mogelijkheid comfortabel en intensief te surfen op het internet, foto’s en films te bekijken, en zelfs complete boeken te lezen. Ook de toepassing voor navigatie in de (vracht)auto of op de fiets is revolutionair.
Blijft alleen de vraag over: ‘Hoe bevestig je dit apparaat zo handig mogelijk?’
Hoewel maar 680/930 gram, blijft de IPad  een te groot en zwaar apparaat om lang in je hand te houden. Het wordt pas echt lastig en onveilig in de auto, bijvoorbeeld als je de iPad wilt gebruiken voor navigatie en het apparaat steeds op de bijrijderstoel heen en weer blijft schuiven en bij iedere krachtige rembeweging van de stoel af wordt gelanceerd!
Kent u xMount, de iPad houder al? Dit systeem zorgt voor de oplossing!
xMount is een eenvoudig, effectief systeem bestaande uit houders met diverse  bevestigingen, speciaal op maat ontwikkeld voor de iPad. Het vergroot het gebruiksgemak van de iPad enorm en daarmee het plezier dat u van uw iPad heeft. Uw gebruiksmogelijkheden worden fors uitgebreid bij gebruik van onze houders.
De basis van de xMount vormt een rechthoekige bevestiging waar u de iPad inschuift en veilig vastklikt. Deze op de millimeter op maat gemaakte houder van ABS kunststof laat alle bedieningsknoppen en aansluitmogelijkheden van uw iPad vrij toegankelijk.
Laptopcomfort.nl in Nederlandse importeur van dit Duitse kwaliteitsmerk.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*