2011 goed afgesloten door ICT-dienstverlener PEAK-IT

Naarden, 13 januari 2012 – ICT-dienstverlener PEAK-IT kijkt terug op een goed jaar. In de eerste drie maanden van 2011 zag het in Naarden gevestigde PEAK-IT een gestage groei van het aantal nieuwe opdrachten. Afgelopen zomer heeft PEAK-IT vier keer een zeer succesvolle ICT Summerschool georganiseerd voor startende ICT’ers, waarbij er ruim 40 ICT professionals een nieuwe functie hebben gevonden. Ook PEAK-Engineering, een nieuwe divisie binnen PEAK-IT, blijkt nu al een succes te zijn. Zo zijn de eerste professionals al geplaatst en er worden goede resultaten verwacht in 2012.

Vooral ervaren helpdeskmedewerkers, werkplek- & systeembeheerders vonden snel een nieuwe uitdaging binnen één van de lopende projecten. “Wij merken dat bedrijven en organisaties weer ruimte vrijmaken voor ICT-investeringen. Zeker het laatste half jaar was er groei te zien. Sinds de zomer van 2008 is die groei niet meer zo sterk geweest als afgelopen jaar. We gaan 2012 dan ook vol energie tegemoet,” aldus algemeen directeur Maarten Cobelens. Dit jaar verwacht de dienstverlener ook meer ICT projecten en uitbreiding in co-sourcing trajecten.

De parate ICT-kennis en kwaliteit, flexibele opstelling en continuïteit bezorgd PEAK-IT een goede naam. Dit komt ook naar voren in verschillende lijsten. Zo staat de ICT-dienstverlener opnieuw in de lijst Top 50 grootste ICT bedrijven, in opdracht van Automatiserings Gids, en kan het zich verblijden met een plek in de Computable Consultancy top 40.

PEAK-IT ziet de vraag naar IT specialisten op HBO-niveau nog steeds stijgen en biedt zijn medewerkers de mogelijkheid tot het halen van hun HBO diploma. “De gemiddelde ICT’er beschikt in de praktijk over HBO werk- en denkniveau, maar heeft geen HBO diploma,” aldus Cobelens. “Wij bieden hen de kans via modulair te studeren hun HBO diploma te halen.”

Over PEAK-IT
PEAK-IT (www.peak-it.nl/) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering Support en Beheer, Detachering ICT specialisten, Co-sourcing Helpdesk en Beheer,ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*