5 tips om uw conversie te optimaliseren: Webwinkel vakdagen

, ,

Bas Kroontje, CEO van PANGAEA Internet Marketing, spreekt op woensdag 25 januari 2012 op de Webwinkel Vakdagen over conversie optimalisatie.

Hij zal hier 5 toepasbare tips geven waarmee de conversie van uw bezoeker tot klant direct vergroot kan worden. Op deze manier is iedere euro die u aan marketing besteed 150% waard! Met enkele concrete voorbeelden en klantcases wordt aangetoond hoe bezoekers een website beschouwen en hoe deze informatie gebruikt kan worden om uw webshop te verbeteren.

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle webshop is dat de website vertrouwen uitstraalt. Niemand koopt artikelen op een website die er onbetrouwbare indruk maakt. Door voldoende aandacht te besteden aan design en gebruiksvriendelijkheid krijgt de bezoeker een indruk van uw professionaliteit en wordt de koopdrempel verlaagd. Dit zal het aantal bestellingen bij (nieuwe) bezoekers doen stijgen. PANGAEA is expert op het gebied van webshop software. Wij hebben specialisten in huis op het gebied van Marketing, Exact én internetapplicaties die bovendien weten dat het bij een webshop om meer dan alleen techniek, finance en logistiek draait. De professionals van PANGAEA zorgen ervoor dat de look en feel van uw webshop optimaal aansluit bij uw huisstijl.  Het eindproduct van deze unieke krachtenbundeling is een webshop die klanten aantrekt en vasthoudt, met een strak design, optimaal gebruiksgemak en bovendien een voortreffelijke vindbaarheid in de zoekmachines.

De Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste beurs van de e-commerce branche. Op de Webwinkel Vakdagen komen vraag en aanbod uit de e-commerce branche elkaar tegen. De Webwinkel Vakdagen vormen een platform dat uitdaagt tot ontmoeting, kennisdeling en discussie, waar onderwerpen als Payment, Search, Logistiek en Marketing & Communicatie uitvoerig aan bod komen.

De lezing vindt op woensdag 25 januari om 13:15 plaats in Arena F van de Jaarbeurs Utrecht. Bekijk het volledige programma op de website van Webinkel Vakdagen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*