HolidayCheck Awards 2012: de 99 populairste hotels wereldwijd

, ,

HolidayCheck beloont de populairste hotels van reizigers/ 99 hotels in zeven categorieën winnen Awards

530.000 reizigers hebben besloten: de 99 populairste hotels wereldwijd staan vast. Uit de beoordelingen van het afgelopen jaar heeft een van de grootste hotelbeoordelingsplatformen van Europa 99 hotels gekozen, die bijzonder goed beoordeeld en aanbevolen worden.

HolidayCheck beloont de winnaars met de HolidayCheck Awards 2012.

De awards zijn verdeeld in zeven categorieën. Dit zijn de volgende:

  • Nr. 1 hotels in de 21 belangrijkste reisbestemmingen
  • Populairste hotels bij koppels
  • Populairste hotels bij families
  • Populairste hotels voor een strandvakantie
  • Populairste hotels voor een stedentrip
  • Populairste hotels voor een wandelvakantie
  • Populairste hotels voor een wintervakantie

Duitsland en Oostenrijk grote winnaars

Bijzonder populair bij reizigers zijn hotels in Duitsland en Oostenrijk: deze hebben beide zeven award hotels. In elke categorie is hier een winnaar. Op de voet hiervan volgen Zwitserland en Italië met zes winnaars, vijf awards gaan naar Spanje, vier naar Egypte, Griekenland, Cyprus, Portugal, Tunesië, Bulgarije en Turkije.

Om een HolidayCheck Award te krijgen, moet ieder hotel in zijn categorie topbeoordelingen verzameld hebben. Hiervoor moeten de hotels in 2011 minstens 40 beoordelingen gekregen hebben en een aanbevelingspercentage van meer dan 90% hebben. Daarnaast is er het aantal zonnen, waarbij de gasten de kwaliteit van het hotel in verschillende onderdelen van 1 (erg slecht) tot 6 (erg goed) beoordelen, waarbij het minimaal 3,5 gemiddeld moet zijn.

Over HolidayCheck

HolidayCheck is een van de grootste onafhankelijke reisplatformen van Europa. Op HolidayCheck vinden mensen een hotel naar hun wensen, kunnen ze met andere reizigers in contact komen en direct boeken. Er is een databank beschikbaar met meer dan 7 miljoen hotelbeoordelingen, foto’s en videos. Uit het aangebod van 105 touroperators bied HolidayCheck gegarandeerd de beste prijs voor het gewenste hotel. HolidayCheck zorgt voor gelukkige reizigers.

http://www.holidaycheck.nl/holidaycheck-award

Aanspreekpartner

Danielle Groeneveld

Danielle.Groeneveld@holidaycheck.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*